ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ALEGERILE LOCALE GENERALE-2023: Sinteza zilei de 14 octombrie

20:07 | 14.10.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 14 oct. /MOLDPRES/. Agenda electorală a zilei de astăzi, 14 octombrie, a inclus lansarea în campania electorală pentru alegerile locale generale a Partidului Schimbării. În calitate de candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău este liderul formațiunii, Ștefan Gligor, transmite MOLDPRES.

Candidatul și-a prezentat şi echipa - candidații la funcția de consilier în Consiliul municipal Chișinău și candidații la funcția de primar în unele suburbii ale municipiului Chișinău.

Potrivit lui Gligor, partidul pe care-l conduce îşi propune să schimbe situaţia în ceea ce ţine de „sursa principală a problemelor municipiului Chișinău în toată complexitatea sa - trafic infernal, transport public aglomerat, blocuri de locuit cu sute de apartamente fără parcări, școli și grădinițe în preajmă, clase cu 43 de copii în 25 de metri pătrați, construcțiile ilegale în centru istoric al  Chișinăului”.

img23008059

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!