ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Din luna noiembrie, compania „Arkia” va opera zboruri directe Tel Aviv - Chișinău

11:17 | 25.10.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Din luna noiembrie, compania „Arkia” va opera zboruri directe Tel Aviv - Chișinău. Decizia a fost convenită astăzi de către Ambasadorul țării noastre în Statul Israel, Alexandr Roitman, și directorul general al companiei aeriene „Arkia”, Gadi Tepper, transmite MOLDPRES.

În cadrul întrevederii ce a avut loc la sediul companiei „Arkia”, părțile au remarcat micșorarea numărului de zboruri directe dintre Tel Aviv și Chișinău din cauza stării de urgență și stării de război în Israel, precum și creșterea semnificativă a prețurilor la biletele avia.  

Totodată, luând în considerare cererea în creștere a cetățenilor moldoveni în vederea deplasării în Republica Moldova, care s-au adresat la misiunea diplomatică, precum și la solicitarea Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel, compania „Arkia” a decis operarea a câte două zboruri pe săptămână pe direcția Tel Aviv-Chișinău, în zilele de joi și duminică, la prețuri accesibile. Primele două zboruri vor avea loc pe 2 și 5 noiembrie curent.

Procurarea biletelor avia, precum și orarul și frecvența curselor pot fi verificate pe pagina web a companiei „Arkia„ - https://tinyurl.com/yc7y2ccc. Totodată, mai multe informații privind procurarea biletelor pot fi obținute și la numărul de telefon direct: 0547534298 sau +972-547534298 (din afara Israelului).

Foto: Ambasada R. Moldova în Israel

img23008386

img23008386

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!