ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Duminică, în ziua alegerilor, se aşteaptă maxime de 20 de grade Celsius

14:58 | 03.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 3 nov. /MOLDPRES/. Primul weekend din noiembrie, când în ţară se vor desfăşura alegerile locale generale, va fi cald, cu vreme confortabilă pentru această perioadă, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), în weekend şi luni valorile termice vor indica pe întreg teritoriul ţării 15-23 de grade Celsius, ziua, şi 5-8 grade, noaptea. În următoarele zile se prevede cer variabil, fără precipitaţii esenţiale.

Duminică, 5 noiembrie, în ziua alegerilor locale generale, se aşteaptă valori termice de până la 20 de grade, cer noros, fără precipitaţii.

Totodată, meteorologii prognozează ceaţă slabă în orele nocturne şi ale dimineţii.

Specialiştii SHS afirmă că, de regulă, numărul de zile cu precipitaţii în luna noiembrie pe teritoriul ţării constituie în medie 10-13, cu ceaţă – 3-9, cu gheţuş – 1-2, cu viscol – mai puţin de o zi. Precipitaţiile cad preponderent sub formă de ploaie.

Noiembrie din acest an, deocamdată, se arată a fi generos şi promite încă aproximativ o săptămână de vreme bună.

img23008764

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!