ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Eduard Serbenco a fost desemnat reprezentant al Guvernului la Curtea Constituțională

14:40 | 22.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. Secretarul de stat al Ministerului Justiției, Eduard Serbenco, a fost desemnat în calitate de reprezentant al Guvernului la Curtea Constituțională. Decizia a fost luată astăzi de Cabinetul de Miniștri, transmite MOLDPRES. 

Totodată, Stanislav Copeţchi, secretar de stat al Ministerului Justiției, a fost desemnat reprezentant supleant al Guvernului la Înalta Curte.  

Ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, a declarat că proiectul a fost elaborat în contextul modificărilor efectuate la Regulamentul cu privire la reprezentantul Executivului în Parlament și la Curtea Constituțională, potrivit cărora, „calitatea de reprezentant permanent și reprezentant supleant al Guvernului la Curtea Constituțională o au secretarii de stat ai Ministerului Justiției, desemnați corespunzător de Guvern”.

img23009441

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!