ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

93 de rapoarte și corapoarte au fost aprobate de comisiile parlamentare în luna noiembrie

09:46 | 05.12.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 5 dec. /MOLDPRES/. În luna noiembrie, comisiile permanente ale Parlamentului au aprobat 93 de rapoarte și corapoarte, precum și 127 de avize, comunică MOLDPRES.

Cele mai multe rapoarte au fost aprobate de membrii Comisiei economie, buget și finanțe, 20 la număr.

Comisia juridică, numiri și imunități a aprobat 18 rapoarte, Comisia politică externă și integrare europeană – 15 rapoarte, iar Comisia protecție socială, sănătate și familie a aprobat 8 rapoarte.

Cele mai multe avize au fost prezentate de Comisia securitate națională, apărare și ordine publică - 25 avize, fiind urmată de Comisia mediu, climă și tranziție verde, care a prezentat 23 de avize.

Comisia administrație publică și dezvoltare regională a prezentat 19 avize, iar câte 15 avize au prezentat Comisia drepturile omului și relații interetnice, Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media și Comisia protecție socială sănătate și familie.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!