ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii îndeamnă șoferii să circule cu prudență maximă. Pe unele porțiuni de drum s-a format polei

10:12 | 06.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Polițiștii îndeamnă șoferii să circule cu prudență maximă, întrucât pe unele porțiuni de drum s-a format polei, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Oxana Toderiță, a specificat că este necesar ca șoferii să fie atenți, în special la ieșirile din sate și tronsoanele împădurite.

„Înainte de a pleca la drum, asigurați-vă că mașina este echipată corespunzător. În timpul circulației adaptați în permanență viteza de deplasare. Nu efectuați manevre periculoase și măriți distanța de siguranță față de vehiculele din față. Evitați depășirile riscante, care pot deveni extrem de periculoase în condițiile unei vizibilități reduse”, a spus Oxana Toderiță.

De asemenea, IGP recomandă pietonilor să traverseze carosabilul doar prin locurile special amenajate și după ce au fost observați de șoferi.

În situații de urgență, cetățenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul 112.

img23009884

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!