ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atenție, șoferi: Pe teritoriul țării persistă ceață, iar carosabilul pe alocuri este lunecos

09:35 | 13.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/. Oamenii legii au atenționat șoferii că pe teritoriul țării persistă ceață, iar carosabilul pe alocuri este lunecos, informează MOLDPRES.

În aceste condiții, polițiștii recomandă tuturor conducătorilor să circule cu viteză adaptată la condiţiile meteorologice, să susțină o manieră preventivă de condus, să respecte regulile de circulaţie rutieră și pe ceilalți participanți la trafic.

La fel, polițiștii recomandă pietonilor să traverseze strada doar prin locurile permise și doar după ce se asigură. Totodată, în condiții de vizibilitate redusă și pe timpul nopții, persoanele sunt îndemnate să poarte îmbrăcăminte cu accesorii reflectorizante pentru a fi observați cu ușurință.

De asemenea, oamenii legii au atenționat că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie.

img23010108

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!