ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere de lucru cu reprezentanții Fundației pentru pace Martti Ahtisaari

10:46 | 20.12.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 dec. /MOLDPRES/. Dezvoltarea cooperării cu Biroul politici de reintegrare și promovarea proiectelor viabile de asistență pe dimensiunea reglementării transnistrene au fost pe agenda discuțiilor dintre viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian, însoțit de șeful Biroului Alin Gvidiani și reprezentanții Fundației pentru pace Martti Ahtisaari (CMI), în persoana managerului de țară Steve Young și a consilierului principal Denis Matveev, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Vicepremierul pentru reintegrare a exprimat disponibilitatea aprofundării interacțiunii pe activități de interes pentru politicile de reintegrare a țării și a exprimat sincere aprecieri pentru eforturile CMI de a veni cu o valoare adăugată în sprijinirea procesului de reglementare și în atingerea dezideratului de restabilire a spațiilor naționale unice pe ambele maluri ale Nistrului.

 

img23010323

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!