ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În perioada sărbătorilor de iarnă, părinții și copiii pot călători cu troleibuzul turistic în capitală

12:09 | 21.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 21 dec. /MOLDPRES/. În perioada sărbătorilor de iarnă, părinții și copiii pot călători cu troleibuzul turistic în capitală, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, programul călătoriilor este stabilit pentru zilele de 24, 25, 30 decembrie curent și în zilele de 7, 13 și 14 ianuarie 2024. Astfel, prima rută va porni la ora 10:00 (excursie în limba română), cea de-a doua rută - la ora 12:00 (excursie în limba română), a treia rută - la ora 14:00 (excursie în limba rusă) și cea de-a patra rută la ora 16:00 (excursie în limba rusă).

Traseul începe și se încheie lângă Arcul de Triumf, iar la finalul călătoriei, toți micuții vor primi surprize dulci din partea Moșului. Capacitatea de îmbarcare este limitată, în funcție de locurile disponibile. Copiii până la șapte ani pot călători gratuit, însoțiți de părinți. Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

Excursiile tematice „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun” au ajuns la cea de-a III-a ediție.

img23010353

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!