ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Şeful CFM Oleg Tofilat şi-a anunţat demisia

15:36 | 29.01.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 29 ian. /MOLDPRES/. Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM) a anunțat astăzi că directorul general al întreprinderii, Oleg Tofilat, a depus cererea de demisie pe numele fondatorului, Agenţia Proprietăţi Publice (APP), transmite MOLDPRES.  

„Până la numirea unui succesor, domnul Tofilat va continua exercitarea atribuțiilor sale întru asigurarea activității operaționale normale a întreprinderii”, precizează CFM.

Oleg Tofilat a fost numit şef la Calea Ferată din Moldova în 2021, după ce a a fost desemnat învingător al concursului pentru ocuparea funcției vacante de administrator al CFM. Anterior, Tofilat a deținut funcția de consilier al prim-ministrului în domeniul transporturilor și infrastructurii. A activat în calitate de expert internațional în transporturi și administrație publică, a fost șef al serviciului de audit intern din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, iar în 2015 a fost promovat în funcția de secretar de stat.

img24000600

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!