ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 2800 de șoferi s-au ales cu amenzi în zilele de odihnă

10:46 | 07.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 7 mai. /MOLDPRES/. În acest weekend peste 2800 de șoferi au fost sancționați de agenții de patrulare, după ce au ignorat prevederile regulamentului circulației rutiere, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în această perioadă 55 de șoferi au fost înlăturați de la volanul mașinii, fiind depistați în stare de ebrietate.

Peste 1540 au primit amenzi după ce au depășit limita de viteză; 593 au fost sancționați pentru că nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră; 119 au primit amendă pentru necuplarea centurii de siguranță și purtarea convorbirilor telefonice, iar 137 conduceau vehiculul fără a fi supus reviziei tehnice anuale.

Alți 424 conducători auto au oprit unitatea de transport în locuri interzise.

În această perioadă polițiștii au intervenit în 309 cazuri, apeluri parvenite la numărul unic de urgență.

img24003332

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!