ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

50 de pompieri au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la Casa Radio

09:27 | 08.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. 12 unități de tehnică cu un efectiv de 50 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit aseară pentru a stinge un incendiu izbucnit la Casa Radio din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:05. Două încăperi din Casa Radio au fost cuprinse de flăcări. La fața locului, conform apelului sporit de intervenție, au fost trimise 12 unități de tehnică cu un efectiv de 50 de angajați ai IGSU.

Ajunși la destinație, pompierii au stabilit că arderea are loc în camera de servere de la etajul doi al clădirii. Angajații IGSU au evacuat o persoană din interiorul acesteia. În urma incendiului, nu au fost raportate victime, însă a fost afectată o suprafață estimativă de 40 metri pătrați. Incendiul a fost lichidat la ora 00.17.

Circumstanțele și cauza de arderii urmează a fi stabilite.

img24003358

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!