ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Acord de cooperare în domeniul turismului, semnat între orașul Taraclia din R. Moldova și orașul Beloslav din Bulgaria

19:49 | 14.05.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 14 mai. /MOLDPRES/. Un acord de cooperare pentru implementarea în comun a proiectelor de promovare și dezvoltare a economiei locale și a turismului a fost semnat între orașul Taraclia din Republica Moldova și orașul Beloslav din Bulgaria, transmite MOLDPRES cu referire la BTA.

Documentul a fost semnat de primarul municipiului bulgar Beloslav, Deyan Ivanov, și primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov.

„La 11 mai 2024 a fost semnat un acord de cooperare între orașul Beloslav și orașul Taraclia (Republica Moldova) pentru implementarea în comun a proiectelor de promovare și dezvoltare a economiei locale și a turismului. Primarul de Taraclia, Veaceslav Lupov, a fost în municipiul Beloslav pentru a semna acordul de înfrățire între cele două localități”, a spus municipalitatea.

Sursa citată a adăugat că acordul „pune bazele unui viitor parteneriat la nivel municipal pentru a crea un dialog” între municipalitățile înfrățite „în spiritul noilor vremuri și unitatea europeană”.

img24003501

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!