ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mascații de la „Fulger” desfășoară exerciții de intervenție

12:22 | 15.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 mai. /MOLDPRES/. Timp de câteva săptămâni, mascații de la „Fulger” desfășoară exerciții de intervenție. Acțiunile fac parte din planul de activitate, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), în timpul exercițiilor va fi testată conlucrarea cu alte subdiviziuni ale instituției în situații de urgență.  

„Atât ziua, cât și pe parcursul nopții, s-ar putea să vedeți în capitală sau în raioanele țării mașinile speciale ale brigăzii sau mascații care imobilizează cetățeni, blochează mașini, rețin persoane, etc. Să știți că sunt niște simulări, iar securitatea dumneavoastră nu este în pericol”, a precizat IGP.

În acest context, IGP a solicitat calm din partea cetățenilor, să evite mesajele de panică pe rețelele de socializare și să se informeze doar din surse oficiale.

img24003524

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!