ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un tânăr din raionul Glodeni a fost reținut fiind suspectat de omor și tentativă de omor

15:16 | 15.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 mai. /MOLDPRES/. Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost reținut pentru 72 de ore fiind suspectat de omor și tentativă de omor, informează MOLDPRES.

Potrivit IGP, la data de 13 mai, polițiștii din Glodeni, au fost alertați de o persoană care a anunțat că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost depistată moartă în propria locuință. Cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat în urma mai multor plăgi.

În aceeași zi, polițiștii au identificat un suspect, care s-a dovedit a fi consăteanul victimelor. Acesta a fost depistat acasă, în stare de ebrietate. Audiat de oamenii legii tânărul se încurca în declarații.

În timpul cercetării locuinței acestuia, în apropierea domiciliului, oamenii legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor. În urma săpăturilor, polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o plagă în regiunea gâtului.

În timpul audierilor, victima a spus polițiștilor că la 11 mai, împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict, în timpul căruia a primit o plagă și a fost închis în acel beci. La fel, s-a stabilit că bănuitul a comis omorul în noaptea de 12 spre 13 mai.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele.

img24003542

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!