ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

„JAZZ’n Chișinău International Festival” vine cu noi concerte

15:29 | 31.05.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. „JAZZ’n Chișinău International Festival”, eveniment organizat de Asociația Obștească „Muzart”, va avea loc în perioada 10-12 iunie 2024, la Chișinău, în incinta „Palatului Republicii”, informează MOLDPRES.

Potrivit directorului festivalului, Valeriu Culea, acesta cuprinde un program multidimensional în cadrul căruia cei mai îndrăgiți artiști din țară si formațiile invitate din SUA, Germania, Polonia, Lituania, România vor prezenta publicului creații muzicale deosebite.

Programul evenimentului pentru cele 3 zile de Festival este următorul:

10 iunie, ora 18:00: Krzysztof  Kusmierek Quintet (Polonia ); Veronica ChiChi Quartet (Lituania);
11 iunie, ora 18:00: Nadia Trohin & Mircea Tiberian Duo (România); Cristian Chiaburu Quartet (Moldova);
12 iunie, ora 18:00: Johanna Summer Trio (Germania); Jazz’n Chișinău (SUA, Polonia, Moldova).

Pentru mai multe detalii despre eveniment, spectatorii pot accesa pagina de Facebook și Instagram -  Jazz’n Chișinău. 

„JAZZ’n Chișinău International Festival” a fost inaugurat în 2014. La început, festivalul avea loc de două ori pe an. În prezent, festivalul a ajuns la ediția a XII-a.

img24004098

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!