ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un avocat din capitală a fost reținut de CNA cu mită

17:41 | 31.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Un avocat din capitală a fost reținut de CNA pentru o mită de 4000 de euro. Apărătorul a fost prins chiar când încerca să returneze banii și urmează să fie plasat în izolatorul CNA, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, avocatul a fost reținut în flagrant în momentul returnării mitei primite pe motiv că nu și-ar fi onorat promisiunea.

Conform sursei citate, avocatul ar fi pretins 6000 de euro de la un bărbat susținând că ar avea influență asupra unor magistrați și că îi poate determina să adopte o decizie favorabilă într-un dosar în care era examinată eliberarea din închisoare înainte de termen a unei persoane condamnate pentru tâlhărie și escrocherie.

img24004101

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!