ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Apărării: O dronă de tip Shahed ar fi încălcat spațiul aerian al R. Moldova, în preajma orașului Tiraspol

19:56 | 07.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Ministerul Apărării a fost informat de serviciul de supraveghere a spațiului aerian ucrainean despre faptul că în această noapte, la ora 01:42, o dronă de tip Shahed ar fi încălcat spațiul aerian al Republicii Moldova, în preajma orașului Tiraspol, informează MOLDPRES.

„Aparatul menționat nu a intrat în spațiul supravegheat de sistemele de cercetare ale Armatei Naționale și sistemul informațional de supraveghere al autorității de control al traficului aerian”, a precizat instituția.

La această etapă, Ministerul Apărării este in proces de confirmare a informației recepționate și de determinare a traiectoriei dronei.

img24004290

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!