ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup de psihologi va asigura asistență colegilor de clasă ai copilului decedat la Rezina

10:21 | 10.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Un grup de psihologi va asigura asistență colegilor de clasă ai copilului decedat la Rezina după ce s-ar fi împușcat cu arma deținută legal de tatăl său. Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a anunțat că angajații Centrului Republican de Asistență Psihopedagogică s-au deplasat astăzi în instituție pentru a acorda suport psihologic elevilor, transmite MOLDPRES.  

Totodată, ținând cont de provocările cu care se confruntă copiii, urmare a pierderii unui coleg de clasă, Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare le-a oferit elevilor posibilitatea de a alege dacă vor susține examenele în sesiunea de bază sau în cea suplimentară. 

Un băiat de 15 ani a decedat, după ce s-ar fi împușcat dintr-o armă deținută legal de tatăl său. Incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă într-o localitate din raionul Rezina. Cazul este investigat de poliție.

img24004316

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!