ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consultații profilactice gratuite pentru locuitorii raioanelor Râșcani, Cahul și Dubăsari

17:13 | 10.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Echipele mobile de medici specialiști vor oferi în această săptămână consultații profilactice gratuite locuitorilor din raioanele Râșcani, Cahul și Dubăsari. Serviciile medicale vor fi acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), informează MOLDPRES.

Astfel, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe instituții medicale din raionul Râșcani: pe 10 iunie – în localitatea Costești; pe 11 iunie – în Șaptebani; pe 12 iunie – în Văratic; pe 13 iunie – în Vasileuți; pe 14 iunie – în Zăicani.

Tot în această săptămână vor fi prestate gratuit servicii stomatologice copiilor în diferite localități din raioanele Cahul și Dubăsari: pe 10 iunie – în comuna Găvănoasa, Cahul; în perioada 11-13 iunie – în Văleni, Cahul; în perioada 10-12 iunie – în Oxentea, Dubăsari; în zilele de 13 și 14 iunie – în Molovata, Dubăsari.

Săptămâna trecută, peste 190 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

img24004334

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!