ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Preoți, enoriași și politicieni s-au reunit la un Marș Național al Familiei

19:22 | 15.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Un Marș Național al Familiei a avut loc astăzi la Chișinău. La evenimentul organizat de Partisul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) au participat preoți și enoriași ai Bisericii Ortodoxe, care au evocat valorile familiei tradiționale, transmite MOLDPRES.

Participanții la marș au purtat icoane, steaguri bisericești, baloane de culoare albă. Reuniți în fața Circului din capitală, und au rostit rugăciuni, aceștia au mărșăluit până la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului”. 

Susținem copiii Moldovei, familia tradițională”. „Noi promovăm familia tradițională - baza societății”. „Promovăm familia unde cresc copiii cu mamă și tată”. „Să fie familie cum a fost dat de la Dumnezeu”, au spus participanții la marș.

 

 

img24004489

img24004489

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!