ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Arcașa Alexandra Mîrca s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

09:28 | 17.06.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Arcașa din Republica Moldova, Alexandra Mîrca, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a acces în semifinalele turneului preolimpic din Antalya, Turcia, transmite MOLDPRES. 

În duelul decisiv, care i-a asigurat biletul pentru Jocurile Olimpice de la Paris, Alexandra Mîrca a dispus de Yaylagul Ramazanova din Azerbaijan.

După acest succes, sportiva se va alătura lui Dan Olaru, pentru a ne reprezenta țara la Jocurile Olimpice din acest an, în proba de tir cu arcul.

Pentru Alexandra Mîrca va fi a treia participare consecutivă la Jocurile Olimpice de Vară.

A 33-a ediție a Jocurilor Olimpice de Vară va avea loc la Paris în perioada 26 iulie - 11 august 2024. Până în prezent, mai mulți sportivi din țara noastră au obținut cote de participare la această competiție mondială.

img24004501

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!