ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ion Dudnicenco va fi propus pentru funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al ANSC

16:49 | 18.06.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 18 iun. /MOLDPRES/.Comisia parlamentară de profil a aprobat astăzi candidatura lui Ion Dudnicenco pentru funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC), comunică MOLDPRES.

Ion Dudnicenco are o experiență vastă în domeniul finanțe și asigurări. Din anul 2018, activează în cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova, în prezent, ocupând funcția de șef al Direcției audit.

Candidatura acestuia va fi propusă Parlamentului pentru numire în funcție.

Potrivit legislației, Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor are în componența sa șapte consilieri pentru soluționarea contestațiilor. Aceștia sunt numiți de către Parlament, cu votul majorității deputaților.

img24004561

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!