ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Panou digital modern în centrul capitalei: Chișinăuienii pot accesa o hartă ce include atracțiile turistice ale orașului

11:38 | 22.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/. Atracțiile turistice ale capitalei pot fi accesate de chișinăuienii și oaspeții capitalei prin intermediul unui panou digital modern. Afișajul informativ este instalat la intersecția străzilor 31 August 1989 și Alexandr Pușkin din sectorul Centru, în fața Liceului „Gheorghe Asachi”, transmite MOLDPRES.

Astfel, prin scanarea codului QR, persoanele sunt direcționate către harta digitală www.travelant.org ce indică locația actuală și toate atracțiile Chișinăului din zonă.

Pe platforma interactivă pot fi găsite toate punctele de interes ale orașului, inclusiv hotele, restaurante, cafenele, obiective istorice şi culturale, centre de agrement, parcuri și centre de tineret. Afișajul informativ este dotat cu un panou solar și iluminare autonomă. 

Un alt panou de acest fel, montat în pavaj, poate fi găsit la intrarea în Scuarul „Mihai Eminescu” de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Proiectul a fost realizat la inițiativa primăriei capitalei, a platformei Visit Chișinău și a echipei TravelAnt. 

img24004656

img24004656

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!