ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi turiști din Republica Moldova au ajuns la spital după ce au fost atacați de un urs în apropiere de o stațiune din România

08:31 | 24.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 24 iun. /MOLDPRES/. Doi turiști din Republica Moldova, aflați în vizită la Slănic Moldova, au fost atacați de un urs, în timp ce se plimbau. Animalul sălbatic i-a atacat din spate și a fugit după ce alți turiști au început să facă zgomot. Cei doi au ajuns la spital, comunică MOLDPRES.

Potrivit presei din România, un bărbat de 27 de ani și o femeie de 24 de ani, au ieșit la o plimbare cu niște prieteni nu departe de locul unde erau cazați, iar la scurt timp au fost atacați din spate de un urs care ieșise din pădure.

Oamenii aflați în preajmă au făcut zgomot și au reușit să sperie animalul. Cei doi turiști au fost preluați de ambulanță, iar în zonă au fost suplimentate echipajele de jandarmi. De asemenea, a fost emis și un mesaj RO-alert.

img24004690

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!