ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova a obținut trei medalii de aur la Campionatul Țărilor Mici din Europa

09:44 | 24.06.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 24 iun. /MOLDPRES/. Trei atlete din Republica Moldova au cucerit medalii de aur la Campionatul Țărilor Mici, transmite MOLDPRES.

Este vorba de Alexandra Emilianov (aruncarea discului – 61.87 metri), Dimitriana Bezede (aruncarea greutății – 17.68 metri) și Andreea Stavila (3000 metri/obstacole – 10.02:55).

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, rezultatele și punctajul obținut le oferă sportivelor puncte bonus în clasamentul World Athletics, în baza căruia se face selecția pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Următorul concurs ce poate aduce puncte este Campionatul național de atletism, care se va desfășura la 29 iunie pe stadionul Dinamo din Chișinău.

img24004694

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!