ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raioanele Fălești, Cahul și Dubăsari vor beneficia de consultații medicale gratuite

13:23 | 24.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 24 iun. /MOLDPRES/. În această săptămână, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite locuitorilor din raioanele Fălești, Cahul și Dubăsari. Consultațiile vor fi acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), informează MOLDPRES.

Potrivit CNAM, în săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla la Centrul de Sănătate Fălești.

Tot în această săptămână vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în diferite localități ale raioanelor Cahul și Dubăsari, și anume: în perioada 24-26 iunie – în Roșu, Cahul; în zilele de 27 și 28 iunie – în Andrușul de Sus, Cahul; în intervalul 24-28 iunie – în Mărcăuți, Dubăsari.

Conform datelor CNAM, săptămâna trecută, peste 200 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

img24004705

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!