ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC: Partidele vor prezenta rapoartele financiare până la data de 15 iulie curent

13:51 | 05.07.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 5 iul. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) amintește formațiunilor politice că termenul de prezentare a rapoartelor privind gestiunea financiară pentru semestrul întâi al anului 2024 este data de 15 iulie curent, comunică MOLDPRES.

Potrivit CEC, raportul se prezintă în formă electronică, prin intermediul SSI „Control Financiar”. Acesta va fi semnat de către conducătorul și trezorierul partidului politic. Dacă raportul privind gestiunea financiară este semnat de către persoana care asigură interimatul funcției conducătorului partidului politic, acesta prezintă confirmarea Agenției Servicii Publice.

CEC atenționează că neprezentarea sau prezentarea tardivă de către partidele politice a raportului privind gestiunea financiară, inclusiv prezentarea unor date incomplete, constituie încălcare și este pasibilă de răspundere conform legislației.

img24005082

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!