ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Chișinăuienii sunt așteptați la târguri cu produse locale

08:41 | 06.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 6 iul. /MOLDPRES/. Chișinăuienii și oaspeții capitalei sunt așteptați în aceste zile de odihnă la târgurile cu produse și bunuri locale ce sunt deschise în toate sectoarele din municipiu, comunică MOLDPRES.

Potrivit municipalității, în Parcul „Valea Trandafirilor” va fi organizat un târg al micilor antreprenori, organizat împreună cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, se desfășoară Târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, lângă cinematograful „Patria”, pe 6-7 iulie, se desfășoară Târgul „Yard Sale”. În Parcul „Alunelul”, are loc Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, iar în scuarul TNOB „Maria Bieșu”, este amplasat „Orășelul Sportiv”.

În sectorul Centru, pe 6 iulie se va desfășura un eveniment cultural „O seară în Parc” și un eveniment sportiv „Gladiator Mud Race”. 

În sectorul Ciocana, până pe 18 iulie va fi organizat un târg cu produse agricole autohtone.

img24005101

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!