ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Din 12 septembrie, va fi deschisă o nouă cursă avia spre Atena

10:56 | 10.07.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 10 iul. /MOLDPRES/. Din 12 septembrie, va fi deschisă o nouă cursă avia spre Atena, Grecia. Anunțul a fost făcut astăzi de premierul Dorin Recean, la începutul ședinței de Guvern, informează MOLDPRES. 

„Din 12 septembrie vom mai avea o cursă spre Atena, atât pentru cetățenii noștri care vor să călătorească spre această destinație, cât și pentru diasporă. Vom continua să deschidem tot mai multe curse de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Vedem un interes și o atitudine pozitivă a țărilor prietene membre a UE. Vom continua acest efort”, a punctat Dorin Recean. 

În prezent, de pe Aeroportul Internațional Chișinău sunt operate două curse săptămânal spre Atena, în zilele de marți și duminică. 

În ultima perioadă, a crescut numărul companiilor care operează zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău, fiind astfel extinsă și lista destinațiilor.

img24005227

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!