ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procuratura Generală anunță că a fost pornită o cauză penală în urma omorului din sectorul Râșcani. Victima a fost împușcată de șapte ori

16:31 | 10.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 10 iul. /MOLDPRES/. Procuratura Generală a venit cu detalii despre omorul din sectorul Râșcani al capitalei și a anunțat că a pornit urmărirea penală conform elementelor infracțiunii de omor comis cu deosebită cruzime, comunică MOLDPRES.

Potrivit procuraturii, în prima jumătate a zilei de astăzi, în proximitatea unei terase din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău, o persoană neidentificată, cu fața acoperită, deplasându-se cu o trotinetă electrică, cu un pistol de model nestabilit, a efectuat patru împușcături în spate și trei împușcături în capul unui bărbat de 41 de ani, cetățean turc, care a decedat imediat.

Conform sursei citate, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Râșcani, care a efectuat cercetarea la fața locului, corpul neînsuflețit fiind transportat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Procuratura a anunțat că va veni cu date suplimentare despre victimă și a precizat că pe caz, de către organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Râșcani a fost pornită urmărirea penală conform elementelor infracțiunii de omor comis cu deosebită cruzime.

La momentul actual, se întreprind măsuri pentru identificarea şi reținerea făptuitorului.

img24005264

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!