ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Omorul din sectorul Râșcani // Reprezentanții structurilor de ordine vor fi audiați în Parlament

12:22 | 11.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/.Reprezentanții Serviciul de Informații și Securitate, ai procuraturii, ai Inspectoratului General pentru Migrație, vor fi audiați în Parlament în cazul omorului din sectorul Râșcani, comunică MOLDPRES.

Audierile vor avea loc chiar la începutul săptămânii viitoare în Comisia securitate și ordine publică precum și în Comisia Juridică.

Speakerul, Igor Grosu, a solicitat reprezentaților structurilor de ordine să vină cu informații la acest subiect și a cerut date cu privire la numărul persoanelor care au depus cereri de azil.

Ieri, în sectorul Râșcani al capitalei, în proximitatea unei terase, o persoană neidentificată cu fața acoperită, deplasându-se cu o trotinetă electrică, cu un pistol de model nestabilit, a efectuat patru împușcături în spate și trei împușcături în capul unui bărbat de 41 de ani, cetățean turc, care a decedat imediat. Oamenii legii au anunțat că victima făcea parte dintr-o grupare criminală.

În acest caz, Procuratura Generală a pornit urmărirea penală conform elementelor infracțiunii de omor comis cu deosebită cruzime.

img24005290

img24005290

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!