ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații au operat modificări în lista bunurilor publice nepasibile privatizării

12:43 | 11.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/.Aleșii poporului au votat astăzi, în prima lectură un proiect de modificare a Anexei la Legea privind administrarea și deetatizarea proprietății publice. Documentul conține lista bunurilor aflate în proprietate publică și care nu pot fi privatizate, comunică MOLDPRES.

Pe listă se vor regăsi 27 de societăți pe acțiuni cu cotă de stat, triate de Comisia pentru realizarea procesului de triere a întreprinderilor de stat și a societăților comerciale cu capital de stat. De asemenea, vor fi incluse 35 de întreprinderi de stat, majoritatea din acestea - 32 de întreprinderi au fost triate la categoria „Întreprinderi recomandate pentru reorganizare în altă formă juridică de organizare”.

Proiectul a fost elaborat de Agenția Proprietății Publice.

img24005294

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!