ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Elevi din Republica Moldova au obținut o medalie de argint, o medalie de bronz și o mențiune de onoare la Olimpiada Internațională la Biologie

10:26 | 15.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 iul. /MOLDPRES/. Elevi din Republica Moldova au obținut o medalie de argint, una de bronz și o mențiune de onoare la Olimpiada Internațională la Biologie, desfășurată în Astana, Republica Kazakhstan, transmite MOLDPRES.  

Medalia de argint a fost obținută de Constantin Babuc, elev a Instituției Private de Învățământ Liceul Teoretic „Orizont”, Durlești, Chișinău. Medaliată cu bronz este Bianca-Sofia Leahu, elevă a aceleași instituții de învățământ, iar mențiunea de onoare a fost obținută de Ștefan Gînju, elev al Instituției Publice Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău.  

Cea de-a 35-a ediție a Olimpiadei Internaționale la Biologie s-a desfășurat în perioada 07-14 iulie 2024. La aceasta au participat circa 286 de elevi din 81 de țări. Republica Moldova a fost reprezentată de patru elevi și doi profesori.

img24005358

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!