ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a acceptat demisia secretarului general adjunct al MIDR

11:59 | 17.07.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 17 iul. /MOLDPRES/. Eugeniu Harabara a demisionat din funcția de secretar general adjunct al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Cererea a fost acceptată astăzi de Guvern, transmite MOLDPRES.

Propunerea a fost prezentată de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. Acesta a mulțumit lui Eugeniu Harabara pentru munca prestată în cadrul Ministerului.  

„Eugeniu Harabara a fost responsabil de procesul de integrare europeană, în mod special pe capitolele de negocieri. A făcut o muncă foarte bună în ultima perioadă în procesul de screening și de pregătire a ședințelor bilaterale”, a punctat Andrei Spînu.

Eugeniu Harabara a fost numit în funcția de secretar general adjunct al MIDR în iunie 2023. 

img24005429

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!