ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat cu un copil în brațe a decedat după ce a fost lovit de o mașină

08:47 | 22.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 iul. /MOLDPRES/. Un bărbat de 34 de ani care traversa strada într-un loc neiluminat, având în brațe pe copilul său de numai un an, a fost lovit de o mașină. În urma impactului, bărbatul a decedat pe loc, iar fetița a fost transportată în stare gravă la Spitalul Raional Orhei, informează MOLDPRES. 

Potrivit poliției, accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21:50, pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți.

La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar, că un Opel condus de un tânăr de 20 de ani, a tamponat un bărbat de 34 de ani care traversa strada într-un loc neiluminat, având în brațe pe copilul său de numai un an.
În urma traumatismelor primite, bărbatul a decedat pe loc, iar fetița a fost transportată în stare gravă la Spitalul Raional Orhei.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat lipsa alcoolului în aerul expirat.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

img24005544

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!