ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un adolescent a decedat în urma unui accident produs la Comrat

13:55 | 26.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Un adolescent, în vârstă de 17 ani, a decedat în urma unui accident rutier produs în seara zilei de ieri la ieșirea din satul Chirsova, municipiul Comrat, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a subliniat că minorul, locuitor al municipiului Comrat, conducea o motocicletă fără număr de înmatriculare.

„Acesta se deplasa pe un drum secundar și nu a acordat prioritate de trecere unui vehicul de mare tonaj, care era condus de un bărbat de 30 de ani”, a spus Mariana Bețivu.

În urma accidentului, motociclistul a decedat pe loc. Vehiculele au fost ridicate și transportate la parcarea specială în municipiul Comrat.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. 

img24005696

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!