ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lucrări tehnice pe barajul Stânca-Costești. Poliția de Frontieră atenționează călătorii să aleagă alte puncte de trecere

16:10 | 29.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. Autoritățile de frontieră atenționează călătorii că marți, 30 iulie, există posibilitatea înregistrării unor timpi crescuți de așteptare la punctul de trecere a frontierei Costești-Stânca.

Conform informațiilor parvenite de la Poliția de Frontieră Iași, mâine, 30 iulie 2024, pe barajul Stânca – Costești sunt planificate lucrări tehnice, în intervalul orar 09:00 – 13:00.

Polițiștii de frontieră recomandă participanților la traficul transfrontalier să opteze din timp pentru traversare prin alte puncte de trecere a frontierei: Lipcani, Leova, Leușeni sau Sculeni.

img24005761

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!