ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O nouă medalie în palmaresul echipei naționale la Jocurile Olimpice de la Paris. Premierul Dorin Recean l-a felicitat pe judocanul Adil Osmanov

19:36 | 29.07.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. O nouă medalie în palmaresul echipei naționale la Jocurile Olimpice de la Paris. Premierul Dorin Recean a felicitat judocanul Adil Osmanov pentru medalia de bronz, informează MOLDPRES.

„Vești excelente de la Paris: judocanul Adil Osmanov aduce cea de-a doua medalie de bronz pentru Republica Moldova de la Jocurile Olimpice. Este o performanță extraordinară pentru întreg judo-ul moldovenesc.

Felicitări, Adil, pentru efort, sacrificiu, disciplină și perseverență! Întreagă țară se mândrește cu reușita ta!

Hai, Moldova!”, a menționa prim-ministrul Dorin Recean.

Judocanul Adil Osmanov a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice de la Paris, învingându-l pe italianul Manuel Lombardo. Osmanov, categoria de 73 kg, s-a calificat astăzi, 29 iulie, în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, după ce a obținut trei victorii în fața adversarilor săi.

Judocanul Denis Vieru a adus duminică, 28 iulie, prima medalie, bronz, pentru Republica Moldova prezentă la Jocurile Olimpice. 

Ambii sportivi vor primi un premiu de stat în valoare de 2 000 000 de lei.

img24005767

img24005767

img24005767

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!