ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Inspectoratul de Stat al Muncii a rămas fără director

12:33 | 30.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 30 iul. /MOLDPRES/. Cătălin Țacu a demisionat din funcția de director al Inspectoratului de Stat al Muncii. Eliberarea acestuia din funcție a fost aprobată astăzi de Guvern, informează MOLDPRES.

„Mulțumesc lui Cătălin Țacu pentru aportul pe care l-a avut la reformarea acestei instituții. Doar în acest an, am identificat peste 1.000 de persoane care munceau fără contract. Majoritatea dintre acestea au fost formalizate. Apreciez această contribuție decisivă într-o perioadă foarte importantă pentru această instituție”, a declarat la ședința Guvernului ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu.

Totodată, Guvernul a decis astăzi numirea lui Nicolae Vasilenco în funcția de director adjunct al Inspectoratului de Stat al Muncii.

img24005790

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!