ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova a obținut încă 300 de autorizații pentru efectuarea transportului rutier internațional de mărfuri pe teritoriul Azerbaidjanului

14:49 | 31.07.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 31 iul. /MOLDPRES/. Agenţia Naţională Transport Auto (ANTA) anunţă că Republica Moldova a obținut încă trei sute de autorizații pentru efectuarea transportului rutier internațional de mărfuri pe teritoriul Republicii Azerbaidjan în regim bilateral și tranzit, ce vor fi valabile până la finele lunii ianuarie 2025, transmite MOLDPRES.

„Cota a fost acordată operatorilor de transport moldoveni de către Agenția de Transport Terestru a Republicii Azerbaidjan și este valabilă până la 31 ianuarie 2025. În acest sens, ANTA își reafirmă angajamentul de a susține și de a facilita activitatea transportatorilor moldoveni, asigurându-le accesul la piețele internaționale într-un cadru legal și reglementat”, indică sursa citată.

img24005840

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!