ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Andrei Spînu: Vom susţine un proiect care va transforma Criuleni într-un oraș mai modern și atractiv

15:56 | 01.08.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 1 aug. /MOLDPRES/.  Un nou proiect de revitalizare urbană va fi implementat în Regiunea Centru a țării, la Criuleni, transmite MOLDPRES

Contractul pentru acest proiect a fost semnat astăzi, în prezenţa ministrului Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale  (MIDR), Andrei Spînu, care a întreprins o vizită la Criuleni. Documentul a inclus  contractul de antrepriză cu compania care va executa lucrările în cadrul proiectului de reconstrucție a bulevardului pietonal Mihai Eminescu și amenajarea parcului orășenesc riveran din Criuleni.

Conform proiectului, aici vor fi amenajate spații verzi, un teren multi-sport, un traseu iluminat și pavat pentru plimbări, alergat și ciclism, dar și mobilier urban modern.

„Proiectul va transforma Criuleni într-un oraș mai modern și atractiv. Obiectivul nostru comun este să creăm condiții bune de viață pentru toți cetățenii și putem face asta doar împreună”, a estimat Andrei Spînu.

 

 

img24005892

img24005892

img24005892

img24005892

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!