ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Arcașul Dan Olaru și-a încheiat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

08:58 | 02.08.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Arcașul Dan Olaru și-a încheiat parcursul la Jocurile Olimpice de vară de la Paris. Sportivul moldovean nu a acces pe lista celor mai buni 16 arcași ai lumii, fiind înfrânt de columbianul Santiago Arcila, informează MOLDPRES.

Deși a avut un început promițător în duelul cu Arcila, adjudecându-și primul set, Olaru a pierdut în fața columbianului cu scorul de 6:2. Chiar dacă sportivul moldovean părăsește Jocurile Olimpice, rezultatul obținut la Paris este cel mai bun din cele trei participări ale arcașului la JO.

Dan Olaru a obținut o victorie categorică în prima rundă eliminatorie. L-a învins pe vietnamezul Phong Quoc.

„Obiectivele pe care mi le-am propus au fost să intru în primii zece. Puțin nu mi-a ajuns până la obiectivul pe care mi l-am setat. Puteam să trec. Cred că nu mi-a ajuns puțină concentrare”, a declarat sportivul după competiție. 

Însă povestea lui Dan nu este despre înfrângere. Este despre curajul de a lupta și de a se ridica după fiecare cădere. La cea de-a treia sa participare la Jocurile Olimpice, Dan a demonstrat că adevărata victorie este în pasiunea și inspirația pe care o aduce unei națiuni întregi. Drumul său continuă, iar spiritul său olimpic va lumina calea pentru viitoarele generații de arcași.

img24005902

img24005902

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!