ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de externe Mihai Popșoi a discutat cu ambasadorii R. Moldova acreditați în străinătate

17:01 | 02.08.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe, a discutat astăzi, prin teleconferință, cu ambasadorii Republicii Moldova acreditați în străinătate, transmite MOLDPRES.

Discuțiile au vizat prioritățile pentru perioada următoare în scopul eficientizării serviciului diplomatic. Mihai Popșoi le-a solicitat diplomaților să continue eforturile de asigurare a sprijinului internațional pentru parcursul european al Republicii Moldova.

Totodată, Mihai Popșoi a discutat cu ambasadorii posibilitățile de aprofundare a cooperării bilaterale cu statele de reședință a acestora, în scopul susținerii reformelor din țara noastră. Un alt subiect de discuții a vizat promovarea mai intensă a diplomației economice și culturale, în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova, din țară și din diasporă.

img24005933

img24005933

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!