ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Schema de escrocherie cu „ruda implicată în accident” face din nou victime

11:09 | 04.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 4 aug. /MOLDPRES/. Schema de escrocherie cu „ruda implicată în accident” face din nou victime, iar Poliţia cheamă repetat populația la prudență, transmite MOLDPRES.

„Numai la ziua de 2 august, poliția a înregistrat 44 de tentative de escrochie.  In alte două cazuri, înregistrate în sectoarele Ciocana și Râșcani din capitală, victimele au transmis sume mari de bani cerute de escroci”, indică sursa citat.

Poliţia menționează că ţinta infractorilor sunt în mare parte persoanele vârstnice.

„Indemnăm oamenii să-i informeze pe cei apropiați despre acest gen de înșelătorie. În context, solicităm repetat cetățenilor să fie precauți, iar pentru a nu deveni victima infractorilor, să sesizeze imediat cazurile la Poliție”, rezumă organele de drept.

 

 

img24005952

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!