ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 1400 de sportivi s-au antrenat în această vară în taberele sportive din capitală

10:23 | 05.08.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. Peste 1400 de sportivi s-au antrenat în această vară în taberele sportive din capitală. În această săptămână, în cantonamente sunt 110 sportivi, comunică MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei,  în prezent, activează patru instituții de învățământ extrașcolare, unde se odihnesc aproximativ 175 de copii, inclusiv 28 de copii cu statut de refugiat. Totodată, funcționează și taberele sportive, unde alți 110 sportivi se află în cantonamente.

La fel, sunt funcționale taberele constante „Alunelul”, „Poienița Veselă” și „Cireșarii”. În aceste trei tabere s-au odihnit în acest sezon estival circa 4.965 de copii.

Conform sursei citate, de la începutul sezonului estival 2024, în cadrul celor șapte programe propuse și subvenționate de către municipalitate, de odihnă au beneficiat peste 17 mii de copii.

img24005964

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!