ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătorii Irina Rîngaci și Victor Ciobanu părăsesc Jocurile Olimpice de la Paris după prima luptă

17:10 | 05.08.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. Luptătorii Irina Rîngaci și Victor Ciobanu au pierdut duelurile avute astăzi în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, fiind astfel eliminați din competiție, transmite MOLDPRES.

Ambii sportivi au cedat în fața unor adversari din Coreea de Nord.

Victor Ciobanu a fost eliminat de nord-coreeanul Ri Se Ung, chiar dacă la un moment dat a condus cu 3-2 pe tabela de marcaj.

Avantajul lui Victor Ciobanu a fost spulberat doar peste câteva secunde, atunci când Ri Se Ung a punctat pentru 6-3.

În ultimele secunde, Victor Ciobanu a încercat un procedeu spectaculos, însă adversarul a fost atent și a punctat pentru 10-3.

Peste câteva minute, pe saltea a ieșit Irina Rîngaci, una dintre favoritele concursului. Sportiva noastră a început ezitant duelul cu nord-coreeana Pak Sol Gum și după un minut era condusă cu 2-0.

Totuși, Irina a egalat: 2-2. Adversara a profitat de o mică greșeală a Irinei și a preluat conducerea cu 4-2.

Motivată de antrenor, Irina Rîngaci a reușit să egaleze și chiar să preia conducerea cu un minut și jumătate înaintea finalului: 6-4.

Sportiva noastră a încercat din toate puterile să mențină acest rezultat, însă adversara a reușit să egaleze și, cu 20 de secunde înainte de final, să puncteze din nou: 10-6.

Ambii sportivi din R. Moldova părăsesc Jocurile Olimpice.

Republica Moldova are până la momentul actual două medalii de bronz în palmares, câștigate de judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov.

img24005987

img24005987

img24005987

img24005987

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!