ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătoarea Irina Rîngaci promite să revină mult mai puternică la viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice: „Nu am reușit de această dată, dar țin capul sus și sper ca într-o zi să mă întorc pe saltelele olimpice”

10:02 | 06.08.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 6 aug. /MOLDPRES/. Luptătoarea Irina Rîngaci, eliminată luni după prima luptă la Jocurile Olimpice, promite să revină într-o zi la olimpiadă și să demonstreze că înfrângerea suferită în fața unei sportive din Coreea de Nord a fost un accident, informează MOLDPRES.

„Cu regret, părăsesc această competiție cu o înfrângere. Este o înfrângere destul de dureroasă pentru mine! Îmi pare rău că am dezamăgit atâta lume, care a sperat și a crezut în mine. Olimpiada reprezintă și un test psihologic, iar eu l-am pierdut. Au fost piedici, tensiuni, presiune, dar asta e! Se bucură unii de scârba altora”, a scris Irina Rîngaci, într-o postare pe Facebook.

Tripla campioană europeană Under 23 a promis că într-o zi va reveni mult mai puternică și hotărâtă la Jocurile Olimpice.

„Scriu aceste gânduri cu mare durere, pentru că știu de ce și pentru ce am venit la Paris. Din păcate, nu am reușit de această dată. Țin capul sus și merg mai departe, iar într-o zi sper să mă întorc pe saltelele olimpice. Le mulțumesc celor care au ținut pumnii strânși pentru mine!”, a conchis Irina Rîngaci.

Luptătorii Irina Rîngaci și Victor Ciobanu au pierdut ieri duelurile avute în debutul Jocurilor Olimpice, fiind eliminați din competiție. Ambii sportivi din R. Moldova au cedat în fața unor luptători din Coreea de Nord.

img24006001

img24006001

img24006001

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!