ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci persoane au murit în urma unui grav accident produs în nordul țării

11:28 | 10.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. Cinci persoane au murit carbonizate, iar alte șapte au fost rănite și transportate la spital în urma unei coliziuni frontale între două autoturisme, care a avut loc în apropierea localității Codreanca, informează MOLDPRES.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs acum o oră pe traseul M5, Chișinău - Bălți, în apropierea localității Codreanca. În accident au fost implicate un Opel și un Mitsubishi.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că unul dintre automobile, nu s-ar fi asigurat și, efectuând manevra de depășire peste linia continuă, s-a tamponat frontal cu automobilul ce se deplasa din sens opus.

În urma impactului, ambele unități de transport au izbucnit în flăcări, cinci persoane au fost depistate carbonizate, iar alte șapte persoane, printre care și minori, au fost transportate la spital.

La fața locului se află toate serviciile responsabile pentru intervenție și stabilirea tuturor circumstanțelor.

img24006156

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!