ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un nou fals cu privire la un program guvernamental: MMPS avertizează să populația să nu acceseze link-uri frauduloase

13:55 | 11.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 11 aug. /MOLDPRES/. Ministerul Muncii și Protecției Sociale a fost alertat recent despre o înșelăciune asociată Programului guvernamental „Ajutor la contor”, în care cetățenii prin mesaje parvenite de la numerele de telefon ale escrocilor sunt îndemnați să acceseze link-uri frauduloase pentru a beneficia de surse financiare din partea statului. MMPS îndeamnă cetățenii ca în cazul în care primesc asemenea link-uri să nu le acceseze, comunică MOLDPRES.

Instituția solicită cetățenilor să fie vigilenți și să nu furnizeze escrocilor datele personale. MMSP reamintește că toate programele Guvernului sunt anunțate oficial pe pagina ministerului social.gov.md și pe alte site-uri guvernamentale.

Ministerul comunică că a informat poliția despre aceste tentative de fraudă și înșelăciune.

img24006161

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!